Parfum Yodeyma

Op zoek naar de lekkerste parfum, maar wilt u niet te veel betalen? Op deze pagina vindt u alle Yodeyma imitatieparfums. Een geurenwereld met citrusgeuren, aquatische tonen of een frisse geur gecombineerd met de warmte van hout.  Al deze kenmerken zijn terug te vinden in de imitatie parfums van Yodeyma. Met meer dan twintig authentieke heren- en damesparfums hebben wij van Lovely Label een ruim aanbod. Yodeyma staat bekend om de wereldberoemde geuren. De imitatie parfums zijn voordelig geprijsd, maar toch van goede kwaliteit. Iedere parfum wordt in drie formaten geleverd. Honderd milliliter is de grootste. Miniatuurparfums zijn ook te bestellen. Dit zijn de flesjes van vijftien milliliter. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden en vandaag besteld is morgen in huis!

Heeft u nog vragen, laat het ons gerust weten via onze mail

Show Filters

Goedkope parfum bestellen

Met meer dan twintig verschillende parfums voor zowel dames als heren, heeft My Lovely Label een uitgebreid assortiment aan Yodeyma parfums. Iedere variant is leverbaar in drie verschillende formaten. Dit kan de miniatuurparfum zijn van vijftien milliliter, een flesje van vijftig milliliter of de grootste fles van honderd milliliter.

Yodeyma staat bekend om de imitatieparfums. De goede prijs met de lekkere geur is de perfecte combinatie voor uw nieuwe parfum. In ons assortiment vindt u de beste geuren voor de betere prijs. Zo is er bijvoorbeeld de herenparfum Yodeyma Platinium. De atletische en mannelijke geur heeft een samenstelling van grapefruit, aquastische hartnoot en een basisnoot van hout lijkt de geur sprekend op Invictus van Paco Rabanne.

Geurnoten parfums

Iedere parfum bestaat uit een olfactorische piramide. Hierdoor heeft het zijn eigen geur en accent. In totaal wordt een parfum opgebouwd uit drie verschillende geurnoten:

  • De topnoten: De eerste geur die geroken wordt na verstuiving van parfum
  • De hartnoten: De geur die bepaalt of mensen de parfum lekker vinden ruiken of niet. Hartnoten worden pas geroken als de topnoten verdwenen zijn.
  • De basisnoten: de geur die als laatste overblijft na het spuiten van parfum. Deze lichte, subtiele geur is de wat uiteindelijk geroken wordt.

Het verschil tussen eau de parfum en eau de toilette

Voor velen is de parfumwereld een ingewikkelde wereld. Wanneer draag je parfum of eau de toilette? Er wordt onderscheid gemaakt in geuren. Dit gaat dan met name over de sterkte van de geur. Parfum heeft de hoogste concentratie, daaropvolgend is er eau de parfum, eau de toilette en eau de cologne.

 Parfum

De sterkst ruikende geur is parfum. Dit komt omdat parfum de hoogste geurconcentratie bevat. Een paar druppels of spuitjes parfum zijn genoeg om de hele dag de parfumgeur te ruiken. Het percentage van geurbestanden zijn gemiddeld 20% tot 40%. Daarom zijn de parfums vaak duurder dan bijvoorbeeld eau de toilette.

Eau de parfum

Eau de parfum is de minder sterke variant van parfum. De geurbestanden zijn gemiddeld 10% tot 20%. Ook deze variant is lang te ruiken, dit verschilt per merk. Eau de parfum is de meest voorkomende geursoort.

Eau de toilette

Op zoek naar een verfrissende touch? Eau de toilette is dan de geur die je zoekt. Deze soort heeft maar 5% tot 10% geurbestanddelen. Hierdoor ontstaat een frissen geur, die helaas ook minder lang blijft zitten.

Eau de cologne

Een geur voor op de achtergrond? Eau de cologne is de minst sterke geur. Met 2% tot 5% geurstoffen is dit een lichte, frisse geur die snel verdwijnt.