Yodeyma herenparfum

Bent u op zoek naar een herenparfum? Op deze pagina vindt u de lekkerste Yodeyma herenparfums. Een geurenwereld met citrusgeuren, aquatische tonen of een frisse geur gecombineerd met de warmte van hout.  Al deze kenmerken zijn terug te vinden in de herengeuren van Yodeyma. Met zestien authentieke heren parfums hebben wij van Lovely Label een ruim aanbod. Yokeyma staat bekend om de wereldberoemde geuren. De imitatie parfums zijn voordelig geprijsd, maar toch van goede kwaliteit. Iedere parfum wordt in drie formaten geleverd. Honderd milliliter is de grootste. Miniatuurparfums zijn ook te bestellen. Dit zijn de flesjes van vijftien milliliter. Bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden en vandaag besteld is morgen in huis!

Heeft u nog vragen, laat het ons gerust weten via onze mail

Yodeyma herenparfum
Show Filters

Toont alle 18 resultaten

 • -49%
   1,50 4,95 Opties selecteren
 • heren parfum Acqua per uomo
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • heren parfum yodeyma Active man
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • heren parfum yodeyma Beach
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Blue
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • heren parfum yodeyma Capri
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Caribbean
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Complicidad
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • heren parfum Elet yodema
   15,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Instint
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Metal sport
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Moment
   6,95 24,95 Opties selecteren
 •  6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Root
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Wow - scent
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • heren parfum yodeyma Kent
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Peak
   6,95 24,95 Opties selecteren
 • parfum Heren yodeyma Resolu
   6,95 24,95 Opties selecteren
Show Filters

Toont alle 18 resultaten

Geurnoten herenparfum

Iedere parfum bestaat uit een olfactorische piramide. Hierdoor heeft het zijn eigen geur en accent. In totaal wordt een parfum opgebouwd uit drie verschillende geurnoten:

 • De topnoten: De eerste geur die geroken wordt na verstuiving van parfum
 • De hartnoten: De geur die bepaalt of mensen de parfum lekker vinden ruiken of niet. Hartnoten worden pas geroken als de topnoten verdwenen zijn.
 • De basisnoten: de geur die als laatste overblijft na het spuiten van parfum. Deze lichte, subtiele geur blijft het langst hangen en is de geur die uiteindelijk geroken wordt.

De Yodeyma parfumlijn is uiteraard ook opgebouwd uit deze geurnoten. Yodema Acqua per Uomo bijvoorbeeld. Deze herengeur heeft als topnoot bergamot, de hartnoot is aquatisch en de basisnoot Hout. Een combinatie van deze geurnoten vormt een natuurlijke en frisse geur.

Soorten parfums voor heren

Welke parfum gedragen wordt, hangt af van persoonlijke voorkeur en de gelegenheid waarvoor het gedragen wordt. Wanneer u parfum koopt, is het handig om de volgende vraag te beantwoorden: zoek ik parfum voor overdag of een parfum voor een speciale gelegenheid? Hieronder hebben wij de belangrijkste geurnoten op een rij gezet. Met deze kennis is het makkelijker om de keuze te maken.

Citrusgeuren

Citrusachtige geuren zijn ongecompliceerd, sprankelend en sportief. Ideaal voor actieve mannen die met beide benen op de grond staan. Populaire grondstoffen zijn: bergamot, limoen of sinaasappel. De lichte geur is zeker geschikt voor dagelijks gebruik. De Yodeyma Beach is een citrusgeur. De topnoot is citrus, hartnoot salie en de basisnoot witte muskus. Samen wordt dit een heerlijke, frisse en zomerse geur. 

Oosterse geuren

Sensuele, geheimzinnige en verleidelijke geuren. De oosterse geuren geven een sterke uitstraling. Vaak gebruikte ingrediënten zijn muskus, vanille en patchouli. De oosterse geuren zijn de zwaardere herenparfums. Dit maakt ze ideaal voor ’s avonds. Yodeyma WOW Scent is zo’n verleidelijke geur.

Fruitige geuren

Net als bloemige geuren zijn de fuitige geuren speels. Deze geuren zijn vooral favoriet bij jonge mannen. Populaire componenten zijn appel, perzik, ananas of rode vruchten. Yodeyma Moment. Deze elegante en frisse geur heeft een topnoot van appel, hartnoot kruidnagel en basisnoot amber. Een echte parfum voor overdag.

Bloemige geuren

Romantische en speelse geuren bevatten vaak bloemige geuren. Deze herenparfums hebben geurnoten van viooltjes, jasmijn, rozen en lelies. De combinatie hiervan zorgt voor een lichte geur die prima overdag te dragen is. Een voorbeeld is de Yodeyma Resolu.

Top 3 Yodeyma herengeuren

Door de verschillende herenparfums is het lastig om een keuze te maken. Daarom hebben wij een top drie samengesteld van de Yodeyma herengeuren.

Yodeyma Acqua per Uomo

De echte nummer één is onze Yodeyma Acqua per Uomo. Dit is een echte geur voor de moderne man. Geurnoten van bergamot, aquatisch en hout zoals bij Acqua Di Gio. Van Giogio Armani. De voordelige prijs maakt hem extra aantrekkelijk. 

Yodeyma Caribbean

Een frisse herenparfum voor de authentieke en baanbrekende man. De duurzame geurlijnen van bergamot en lavendel benadrukken de klassieke mannelijkheid, gemoderniseerd door de zachte ambernoot. De combinatie zorgt ervoor dat de geur sprekend op Sauvage van Dior lijkt, maar dan voor een goede prijs.

Yodeyma Moment

Een combinatie van appel, kruidnagel en amber. De frisse en elegante parfum is populair bij jonge mannen. De voordelige prijs én combinatie maakt hem een echte favoriet. Bijkomend voordeel is dat hij enorm lijkt op Boss Bottled van Hugo Boss.