Return to Sender

Return to Sender
Show Filters

Return to Sender is in 2006 opgericht door Katja Schuurman. Tijdens de vele reizen die Katja maakte, ontdekte ze dat de allerarmsten van de wereld soms bol staan van ambitie. Het ontbreekt ze niet aan wil of talent maar aan kansen en mogelijkheden. Katja zag er naast armoede prachtige projecten en zo ontstond, tijdens een reis voor BNN naar India, het idee voor Return to Sender: eerlijke handel als motor achter duurzame ontwikkeling.
De missie  is om met eerlijke en duurzame handel vrouwen te helpen een leven voor zichzelf en voor hun familie op te bouwen. Door de vrouwen op een duurzame wijze kennis te laten maken met de Westerse markt, kunnen zij hun leefomstandigheden direct verbeteren en leren ze hoe ze dit in de toekomst vol kunnen houden.

Hoe werken we

Wij verkopen handgemaakte producten, gemaakt door vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Zo kunnen ze een leven voor zichzelf en voor hun familie op bouwen. Onze inkomsten gaan rechtstreeks ‘return to sender’ (terug naar de maker), wat bijdraagt aan een beter loon voor de vrouwen.

Hoe kun jij je steentje bijdragen?
Door jouw favoriete product(en) te shoppen! Jouw aankoop maakt het verschil.
Dankzij jullie hebben duizenden vrouwen over de hele wereld de stap gezet naar een beter bestaan.

Namens alle vrouwen achter RETURN TO SENDER: Bedankt