Kiss Proof Lip Crème 40s red
 19,99 Select options

Kiss Proof Lip Crème 40s red

 19,99

Cadeauverpakking

Happy Lovely Birthday! ( 1,00)

Nog 12 producten op voorraad!

Beschrijving

Een van de zorgen of bedenkingen die vele mensen hebben over natuurlijke Make-Up is het zwakke vermogen om te blijven zitten of het ontbreken van pigmentatie. Velen hadden tot nu toe weinig goede ervaringen met natuurlijke Make-Up Voor veel klanten waren de Bellápierre lip crèmes de meest verrassende ontdekking van het jaar.

Super gepigmenteerd en extreem langdurige fixatie, ze zijn rechtstreeks naar de Make-Up tas gegaan.

Mauve-pinkachtige tint Antique Pink komt eruit als het perfecte dagelijkse product, terwijl de sappige Hibiscus-bessenkleur precies wat nodig is om in 1 minuut van een dag tot nacht maken. De formule droogt op tot een matte afwerking en  blijft urenlang perfect. Het laat zelfs geen vlekken achter op een bril, het voelt erg comfortabel en droogt de lippen helemaal niet uit.

BellaPierre heeft wederom een schitterend product op de markt gezet.

De Kiss Proof Lip Crèmes bebben een volledige dekking en zijn verkrijgbaar in maar liefst 15 geweldige kleuren.

Kiss Proof Lip creme is een High impact vloeibare lippenstift dat uren blijft zitten zonder bij te hoeven werken. De romige formule is eenvoudig en soepel aan te brengen en droogt op tot een mooie matte finish in een handomdraai!

Wij raden aan om een ​​dunne laag aan te brengen en geen primers of lippotloden eronder te gebruiken, omdat dit de fixatie kan verminderen.

 

Extra informatie

Gewicht 0,00000000 kg
Kleurkeuze

40s red, Aloha