Aanbieding!

Oooo-sonic facial cleansing brush

 23,60

-20%

De oooo-sonic gaat verder dan de standaard gezichtsreinigingsborstel en biedt echte huidverzorging resultaten. De huid zal zichtbaar verhelderen, zijn glans terugkrijgen en de doorbloeding en stevigheid van de huid zal verbeteren!

Uitverkocht

Beschrijving

Oooo-sonic facial cleansing brush

De revolutionaire oooo-sonic facial cleansing brush van Oolaboo is een geavanceerde hygiënische en flexibele siliconenborstel voor het gezicht. Dankzij het materiaal is deze antimicrobieel, antibacterieel, waterbestendig, licht en eenvoudig in het gebruik. Geniet tweemaal daags van een twee minuten durend-, zacht reinigingsritueel. Gebruik de OOOO-sonic samen met je dagelijkse cleanser van Oolaboo en/of exfoliërende producten zoals de Super Foodies All Over Gentle Scrub om te helpen bij het verwijderen van onzuiverheden en vuil. Dankzij de sonische kracht worden de dode huidcellen zachtjes van de huid weggenomen, worden poriën geopend en make-up resten verwijderd.

Gebruiksaanwijzing

De oooo-sonic verbetert tevens de opname van jouw favoriete Oolaboo huidverbeteringsproducten. Gebruik de oooo-sonic, samen met de Oolaboo anti-aging producten, op een lagere frequentie om de fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Hierdoor ziet de huid er stevig en gelift uit.

Tip: Tevens ideaal voor mannen om te gebruiken voor het scheren! De OOOO-sonic verwijdert dode huidcellen en reinigt verstopte poriën, door vuil en talg te verwijderen. Dit bereidt de huid voor op een gladde, comfortabele scheerbeurt die ook irritatie na het scheren helpt te voorkomen.