Aanbieding!

Armband Sweet Little Green

Oorspronkelijke prijs was: € 16,95.Huidige prijs is: € 8,47.

-50%

Armband Sweet Little Green is e band gemaakt van elastiek. Deze  mooie  armbanden zijn naast dat ze zo kleurig zijn ook nog eens stijlvol en modieus. Doordat de kralen geregen zijn op elastiek dragen ze heerlijk en passen ze eigenlijk bijna iedereen.

Uitverkocht

Beschrijving

Armband Sweet Little Green – Lot & Lien

Armband Sweet Little Green is ee armband uit de nieuwe collectie Summer 2022.

Lot & Lien heeft een ruim assortiment aan  kleurrijke armbanden. De armbanden zijn mooi te combineren.

hoe leuk is het om deze mooie armbanden cadeau te geven of te krijgen? Vindt je het moeilijk om voor iemand mooie armbanden uit te kiezen ? Geef dan een cadeaubon dan kan ze zelf iets moois uitkiezen.

Ook hebben we leuke sets gemaakt voor als je het zelf even niet weet.

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Deze  mooie  armbanden zijn naast dat ze zo kleurig zijn ook nog eens stijlvol en modieus. Doordat de kralen geregen zijn op elastiek dragen ze heerlijk en passen ze eigenlijk bijna iedereen.

Om de levensduur van de armbanden te vergroten raden we het wel af om er mee te gaan douchen of zwemmen. Wil je gewoon lekker stylisch mee over het strand gaan dat kan natuurlijk ook , maar door heel veel zwemmen wordt de kleur van de armbanden wel wat minder.

Door de vele keuze in de armbanden kun je heerlijk varieren zodat je bij iedere outfit een mooie combi hebt.

Wist je dat we sinds kort ook oorbellen hebben? Kijk snel verder.

PRODUCTOMSCHRIJVING

De armbanden van Lot en Lien zijn gemaakt van een laagje gesmolten glas dat is aangebracht op metalen kralen oftewel: emaille. Daartussen zitten ook gold-plated en silver-plated kralen. De band is gemaakt van elastiek en de grootte is medium fit. In principe geldt voor onze armbanden one size fits all maar door de elastieken band zal de armband bij de een wat losser zitten en bij de ander juist wat strakker. Onze armbanden zijn slechts in één maat verkrijgbaar en zijn niet te verlengen. De diameter is ongeveer 5 cm en de omtrek is ongeveer 16-16,5 cm. Door het materiaalgebruik komen de kleuren optimaal uit en blijft de kleur ook goed behouden bij normaal gebruik.